Ontdek onze opties voor Caravans Boven de €3000,-

Bij AJ Caravans begrijpen we het belang van een zorgeloze caravanervaring. Daarom bieden we verschillende opties aan voor caravans boven de €3000,-, waarmee we ervoor zorgen dat uw nieuwe reisgenoot in topconditie is voor uw avonturen.

Wat omvat onze ‘Zo Meenemen’ optie?

Bij AJ Caravans begrijpen we het belang van een zorgeloze caravanervaring. Maar er is ook een optie om de caravan zo mee te nemen met korting.

Afleveringsbeurt

Onze ervaren technici voeren een grondige inspectie uit om ervoor te zorgen dat uw caravan voldoet aan de hoogste veiligheids- en prestatienormen. We zetten ons in om ervoor te zorgen dat uw caravan gereed is voor uw reizen.

Onderstelbeurt

Het onderstel van uw caravan wordt nauwkeurig gecontroleerd en indien nodig aangepast of gerepareerd. Dit zorgt voor stabiliteit en een soepele rit, zowel op de weg als op de standplaats.

Volledige keuring volgens FOCWA normen

Het onderstel en de opbouw van uw caravan wordt nauwkeurig gecontroleerd en indien nodig aangepast of gerepareerd. Dit zorgt voor stabiliteit, veiligheid en een soepele rit, zowel op de weg als op de standplaats.

Vochtmeting

Een gedetailleerde vochtmeting wordt uitgevoerd om mogelijke vochtproblemen tijdig op te sporen en aan te pakken. Dit is van essentieel belang voor het behoud van de kwaliteit van uw caravan op de lange termijn.