Eenvoudig je caravan verkopen?

Binnen no-time een reactie en altijd de hoogste prijs

Op basis van 140+ reviews via Google

ATTENTIE: FAKE REVIEWS

Sinds enkele dagen (10-06 -2024) wordt onze website/Google geteisterd door een persoon die het nodig acht om fake reviews te plaatsen. Inmiddels hebben wij een jurist in handen genomen, echter duurt de procedure nog even. AJ Caravans staat al jaren bekend als een bonafide in- en verkoper van caravans, getuige ook de vele goede reviews.

Mocht u informatie wensen over de in- of verkoop van een caravan, neem dan persoonlijk contact met ons op via Arnold (06-28796637) of via Jaimy (06-57940599).

Bedankt voor uw aandacht en hopelijk tot ziens bij AJ Caravans in Mill.

Verkoop je caravan in 3 stappen

Eenvoudig, snel en online!

1

Caravan aanmelden

Meld je caravan eenvoudig aan via ons online formulier.

2

Beoordeling

Wij gaan meteen aan de slag met de beoordeling van jouw caravan.

3

Gratis offerte

Je ontvangt binnen 1 werkdag een offerte op maat.

Over ons

AJ caravans is een in en verkoop bedrijf van caravans met meer dan 18 jaar ervaring. Wij hebben tussen de 50 en 60 occasions staan in verschillende prijsklassen. Wanneer u zoekt naar een tweedehands caravan, bent u bij ons zeker aan het goede adres. Wij hebben jaren lange ervaring met de in en verkoop van tweedehands caravans die staan te wachten op hun nieuwe eigenaar. Dankzij het aanbod van onze afleverbeurten kunt u 100% veilig op vakantie.
Wij zijn een RDW erkend bedrijf.

Inruil van uw caravan of camper is bij ons ten alle tijden mogelijk

T v Diest

Mooie Knaus Sudwind gekocht een aantal weken geleden. Het is een mooie nette caravan ondanks z’n leeftijd. Geen poespas of grootpraat bij AJ Caravans. Ze zeggen gewoon hoe het is, volledig transparant. Door mij een gewaardeerd bedrijf waar ik zeker terug zal komen bij aanschaf van een andere caravan. Eerst eens van deze genieten deze zomer!

Review via Google

P S

Het afgelopen weekend onze gekochte caravan bij AJ Caravans, netjes door Jaimy vanuit Mill naar Hippolytushoef gebracht. En de ingeruilde caravan weer mee terug genomen. Het is een wereld bedrijf “afspraak is afspraak”
Wij hebben de caravan niet eens bekeken in Mill maar Arnold heeft ons telefonisch verzekerd dat de caravan goed was, Nou hij is meer als goed ! Arnold & Jaimy bedankt en groeten uit Hippolytushoef

Review via Google

NickB FPV

Aj Caravans wil ik heel erg bedanken voor de goede service en het afhandelen van de schitterende caravan die we hebben mogen kopen bij hen. Ze hebben voor iedereen wat wils staan op caravan gebeid en ook voor elke portemonnee. Ondanks een heel klein min puntje van de relatief korte openingstijden krijgt Aj Caravan dikke 5 sterren van ons!!!!

Review via Google